Biletul zilei 24.12.2013

Diverse admin-pariurix 24 Dec 2013 10:55 0

Am avut ceva de analizat pentru a gasi trei pronosticuri pe care sa vi-le propunem astazi la biletul zilei. Am gasit cu greu trei propuneri, dar sfatul nostru este, in cazul in care jucati acest bilet, sa o faceti cu miza cel mult medie.

Formatia gazda este una dintre reprezentantele Asiei in Liga Campionilor Asiei. Sepahan desi se afla pe locul sase are a doua defensiva din liga, doar liderul Persepolis primind mai putine goluri. Adversara ei, Fajr Sepasi, are cea mai slaba ofensiva din prima liga iraniana, cu doar 11 goluri marcate in 19 runde. Duelul este extrem de important pentru ambele formatii. Gazdele vor sa se apropie de podium pentru a prinde un loc de Liga Campionilor, in timp ce Fajr Sepasi lupta pentru evitarea retrogradarii. Dupa trei remize ''albe'' Sepahan a castigat cu 2:1 in ultima etapa, marcand golul victoriei in prelungirile partidei. A fost doar al doilea joc de over 2.5 goluri in ultimele 14 etape petnru Sepahan. Fajr Sepasi nu marcheaza de patru jocuri, primind doar trei goluri in acesta perioada. Golgheterul gazdelor este iesit din forma, acesta marcand ultima data la jumatatea lunii septembrie si a ajuns la zece goluri fara gol inscris.

Gazdele au pierdut ultimele cinci jocuri disputate in fata propriilor fani si intr-un clasament al partidelor interne sunt ultimele cu doar 12 puncte obtinute in tot atatea jocuri. De notat insa ca urmatoarea clasata in acest clasament are cu sapte jocuri mai mult disputate acasa. Astazi cei de la Molodaya Gvardiya intalnesc o echipa care de aproape o luna nu a mai disputat vreun joc in campionat si care in deplasare nu a reusit sa castige niciunul din ultimele trei jocuri in timpul regulamentar. In prima directa a sezonului Molodaya Gvardiya a iesit castigatoare dupa over time. Mergem pe mana ei si astazi deoarece credem ca in fata unui adversar de nivel apropiat poate intrerupe seria de rezultate negative. Pariul este castigator si daca gazdele se impun in over time sau la penaltyuri.

Dupa 11 etape Anadolu Efes are noua victorii in prima liga turca de baschet, ocupand pozitia secunda. Astazi va intalni o echipa de pluton, Tofas, echipa ce-si poate propune cel mult o clasare pe loc de play-off, aflandu-se la egalitate cu locul opt. Mizam in acest joc pe faptul ca gazdele nu vor castiga la mai mult de 12 puncte de diferenta. Acasa in acest sezon Anadolu Efes are o singura victorie obtinuta la diferenta mai mare de opt puncte. Tofas vine dupa doua esecuri, ambele suferite la maxim sapte puncte diferenta. In afara de duelul din etapa a doua cu liderul actual, Banvitspor, cei de la Tofas nu au suferit nici un alt esec la o difererneta de puncte mai mare decat linia propusa astazi de casele de pariuri.

Biletul zilei 24.12.2013 13:30 > Fotbal > Iran Pro League > Sepahan - Fajr Sepasi > sub 2.5 goluri > 1.50 19:00 > Hochei pe gheata > MHL > Molodaya Gvardiya - Dynamo Shinnik > Molodaya Gvandiya inclusiv OT > 1.75 19:30 > Baschet > Turcia TBL > Anadolu Efes - Tofas > Tofas (+12.5) > 1.88 Cota finala: 4.94

Bonus 200 RON pentru a paria biletul zilei. Click aici pentru a-l obtine!

● BILANT (03/09/2013 – 23/12/2013) Biletul zilei cu risc minim: 52 castigate – 59 pierdute +25.1u Biletul zilei cu risc mediu: 29 castigate – 78 pierdute +178.1u Biletul zilei cu risc mare: 8 castigate – 95 pierdute -159.7u TOTAL PROFIT: +43.5u la 10u pariate pe fiecare bilet

Spune-ti parerea