Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă

Agentii SuperBet

Diverse admin-pariurix 23 Mar 2011 20:04 2

Agentiile SuperBet sunt din ce in ce mai cautate in intreaga tara. Multi spun ca acest lucru se intampla datorita cotelor. Altii, mizeaza pe oferta extrem de variata pe care acestia o au in agentiile SuperBet. Desi nu si-au intins " tentaculele " in intreaga tara, cei de la SuperBet sunt pe gustul multor pariori

.In judete precum Botosani, Suceva, Vaslui, Galati, Tulcea, Alba, Sibiu, Valcea agentiile SuperBet nu exista. Totusi, oficialii SuperBet dau de inteles ca vor deschide oricand o agentie in aceste judete, atat timp cat vor avea cereri. Daca sunteti din judetele mentionate mai sus, puteti oricand sa le dati un mail celor de la SuperBet, la mailul : info@superbet.ro.

Aici puteti sa va expuneti motivele pentru care vreti sa aveti o agentie SuperBet in orasul dvs. Agentiile SuperBet sunt in numar de peste 70 in intreaga tara, in Bucuresti fiind 22 de astfel de agentii in acst moment. In agentiile SuperBet puteti paria live, sa pariati pe loteriile internationale sau sa pariati pe curse de caini.

De asemenea, va asteapta o ambianta foarte placuta, in care cotele va vor surade. Poate de aceea agentiile SuperBet sunt din ce in ce mai cautate de pariori.

 

2 Comentarii

  • poza din prezentare e din orasul meu :)) mie imi place agentia, si ocazional mai joc la ei...

    guest 24 Mar 2011 11:59 Raporteaza 0
  • poza din prezentare e din orasul meu :)) mie imi place agentia, si ocazional mai joc la ei...

    guest 24 Mar 2011 11:59 Raporteaza 0
Spune-ti parerea