Agentii Mozzart Bet

Diverse admin-pariurix 26 Mar 2011 16:46 1

Mozzart Bet - Agentii si politica de atragere a clientilor.

In luna august a anului 2000, MozzartBet isi deschidea portile pentru multele agentii din Serbia. Cu o experienta mare in spate, cei de la MozzartBet vin pe piata pariurilor din Romania cu o mare experienta in spate, dornici in a atrage cat mai multi clienti in agentiile acestora.

Imbunatarile in spatii noi, amenajate modern, au facut ca tot mai multi clienti sa se indrepte spre MozzartBet. Astfel, conform oficialilor MozzartBet, rezultatele comerciale confirma faptul ca Mozzart au programe definite dar si o piata prospectata cu ambitii regionale indubitabile. Avand in vedere personalul calificat care oricand e acolo sa te ajute, oferta foarte buna, Mozzart este una din cele mai cautate agentii in momentul de fata din Romania.

Totodata, investitiile masive in tehnologie sunt un atuu al celor de la MozzartBet. Cu acestea, Mozzart a atras tot mai multi clienti in agentiile sale in ultimele luni. De vazut unde se vor opri aceste investitii, insa se pare ca Mozzart Bet este dispusa in a investi foarte mult pentru ca sa vada clientul fericit.

 

1 Comentariu

  • Chiar am zis ca de mult nu am mai avut asemenea performante si chiar am ramas suprins sa vad 4 echipe romanesti in play off. Felicitari si sa speram la cat mai mult in acest sezon.

    guest 09 Aug 2013 09:07 Raporteaza 0
Spune-ti parerea
Fii printre primii care află
Care agenţii de pariuri online au aplicat pentru licenţă